Het flexibele en veelzijdige platform voor blended care

Aanmelden

TelePsy wordt Embloom

TelePsy wordt Embloom

Na bijna 10 jaar nemen we afscheid van de naam TelePsy. Vanaf nu heten wij Embloom!

Embloom staat voor een nieuw begin, voor het verrijken en verbeteren van de zorg voor mensen met psychische en lichamelijke klachten. Met Embloom willen wij onze horizon verbreden, met meer toepassingen voor bestaande en nieuwe sectoren in binnen- en buitenland.

Ga naar de website van Embloom

Bekijk onze video

Ervaringen van gebruikers

Rob de Leeuw

Manager, Arbo Unie

Wij zijn erg tevreden over het grote aantal tests, de modules en de losse e-health items. Ook wordt de huisstijl van Arbo Unie gebruikt in de communicatie met onze cliënten, zodat deze niet als een “spam” gezien wordt. TelePsy is goed bereikbaar en altijd bereid om mee te denken. Wij kunnen TelePsy van harte aanbevelen.

Astrid van Jaarsveld

GZ-psycholoog, PHHaastrecht

We zijn al meer dan vijf jaar klant bij TelePsy. Met name de online testmogelijkheden spraken mij aan en de manier van opzet was goed te volgen. Als vrijgevestigde praktijk in de generalistische Basis GGZ groeien wij door en TelePsy groeit met ons mee. We zijn een zeer tevreden klant.

Loes Peters

POH-GGZ, De Wijkpraktijk

Wij maken gebruik van het volledige e-health platform, alsmede consultatie. Ik ervaar TelePsy als een goede, zorgvuldige organisatie waar ik graag mee samenwerk, om zo de zo de beste zorg voor mijn cliënten te bieden. TelePsy is goed bereikbaar en beschikt over kundige mensen. Voor mij een reden om deze samenwerking nog lang voort te zetten!

Mark Dekker

Projectleider / Onderzoeker, Lentis

Lentis gebruikt sinds 2013 de TeleScreen van TelePsy, om patiënt en behandelaanbod zo snel en zo goed mogelijk te matchen. Met tevredenheid. We hebben goede ervaringen met TelePsy als leverancier. Ze zijn bereikbaar, helder in de communicatie en schakelen snel.

Een greep uit ons klantenbestand