Online vragenlijsten Webinar

Aan de slag met het TelePsy Platform, maar nog niet bekend met de fijne kneepjes?

In dit webinar ontdekt u in 60 minuten hoe u online vragenlijsten en tests kunt inzetten om iedere behandeling te ondersteunen. Wij leggen u onder meer uit hoe u vragenlijsten kunt klaar zetten en agenderen, hoe u testuitslagen kunt normeren en hoe u diverse rapportages en verslagen kunt maken. Tevens leert u hoe u indicaties kunt bijstellen en een echelon advies kunt genereren. U wordt ook in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen via de chatfunctie.

Dit webinar is een online training boordevol inzichten, voorbeelden en tips. Na afloop bent u op de hoogte van de verschillende componenten en functionaliteiten die u tot uw beschikking heeft op het gebied van online vragenlijsten en tests, weet u hoe u deze kunt inzetten ter ondersteuning van iedere behandeling en hoe u de voortgang van uw cliënten op een simpele manier kunt monitoren.

Hoe werkt het?
Als u zich heeft ingeschreven voor een webinar, krijgt u de dag voor aanvang een e-mail met de deelnamelink waarmee u het webinar kunt volgen. Om mee te doen met het webinar klikt u een paar minuten voor aanvang op de link en vult u uw e-mailadres en naam in. Vervolgens komt u automatisch in de webinaromgeving. 

Tijdens het webinar is de trainer live te zien en te horen. Ondertussen kijkt u mee naar een presentatie of het scherm van de trainer, als hij of zij iets live wil demonstreren. U hebt volop de gelegenheid om via de chat met de trainer van gedachten te wisselen en vragen te stellen.

Wat heb ik nodig voor een webinar?
U kunt webinars vanaf elke locatie volgen. Het enige wat u nodig heeft om deel te kunnen nemen aan een webinar is:

  • Pc, laptop, tablet of smartphone;
  • Stabiele internetverbinding;
  • Goed geluid en eventueel een koptelefoon of geluidsboxen.


Voor wie

Voor psychologen, psychotherapeuten, gz-psychologen, klinisch psychologen, NVO-orthopedagoog-generalisten, psychiaters, huisartsen en POH-GGZ.

Datum

Woensdag 27 september 

Aanvang 

Het webinar start om 08.30 uur en duurt circa 60 minuten

Kosten

€ 25,-  (exclusief BTW)

Benodigdheden

Pc, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding en geluid

Aanmelden

Stuur een e-mail met uw naam, functie en organisatie naar info@telepsy.nl
Vervolgens ontvangt u binnen enkele werkdagen een bevestiging per e-mail.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen,
neem dan contact op via 043-3507385

LET OP: Een webinar vindt doorgang bij tenminste 5 deelnemers.