Het flexibele en veelzijdige platform voor blended care

Aanmelden

Eindejaarsactie

 • Meld u nu aan en krijg de eerste twee maanden gratis

  Wilt u vrijblijvend kennismaken met het TelePsy Platform, meld u dan nu aan en ontvang de eerste twee maanden gratis. Mocht het platform om wat voor reden niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u zonder opgaaf van reden opzeggen.

  ‘Tell a Friend’ en ontvang per aanmelding een gratis maand erbij

  Vertel uw vrienden en collega’s over TelePsy en ontvang per nieuwe aanmelding een gratis maand erbij. Deze actie geldt ook voor bestaande gebruikers.

  Wat zijn de spelregels?

  • De actie loopt t/m 31 december 2018.
  • Meldt u zich in de loop van een maand aan, dan geldt deze als eerste gratis maand.
  • Het gratis gebruik ziet op de applicatiekosten (abonnements- en verbruikskosten). Wij hebben geen invloed op licentietarieven die door externe partners in rekening worden gebracht. Maakt u gebruik van content waarop licentiekosten rusten, dan worden deze kosten in rekening gebracht.
  • Bij het aandragen van vrienden en collega’s wordt uitgegaan van zorgaanbieders van gelijkwaardige omvang. Draagt u een zorgaanbieder aan die aanzienlijk groter is dan uw eigen organisatie, dan ontvangt u niet één, maar twee maanden gratis. U ontvangt uw gratis maand(en) als de aangedragen zorgaanbieder na zijn eigen gratis periode een verbintenis met TelePsy aangaat.
  • Er geldt te allen tijde een maximum van zes gratis maanden.

  Hoe meld ik mij aan?

  U kunt zich aanmelden door uw gegevens in te vullen op het aanmeldformulier. Meldt u zich aan op aanraden van een collega, vermeld dan bij opmerkingen “TAF”, gevolgd door de naam van de betreffende collega.