Het flexibele en veelzijdige platform voor blended care

Aanmelden

Ontdek TelePsy op het VGCt najaarscongres

Cognitieve gedragstherapie bestaat 50 jaar! Om dit te vieren organiseert de vereniging voor gedragstherapeuten en cognitief therapeuten (VGCt) in november een extra groot en feestelijk najaarscongres. Traditiegetrouw is TelePsy ook dit jaar weer aanwezig op het congres. Bezoek onze stand op de E-market, maak kennis met het TelePsy platform en stel al uw vragen over ons platform aan een van onze medewerkers. 

We kijken er naar uit om u te mogen ontmoeten op donderdag 10 en vrijdag 11 november!


E-market
Op een wetenschappelijk congres over cognitieve gedragstherapie zijn technologische ontwikkelingen niet meer weg te denken. Op donderdag en vrijdag krijgen congresdeelnemers de unieke kans om echt te horen, zien, voelen en ervaren wat deze ontwikkelingen inhouden en wat ze in een cognitief gedragstherapeutische setting kunnen betekenen.

Programma
Keynotesprekers zijn Michelle Craske, Glenn Waller, Rudi De Raedt en Aartjan Beekman. Het volledige wetenschappelijke programma inclusief abstracts vindt u hier. Op donderdagmiddag is er een feestelijk jubileumsymposium met aansluitend een diner, bedoeld voor alle VGCt-leden. 

Praktische informatie
Het congres wordt gehouden in het NH Koningshof aan de Locht 117 (5504 RM) te Veldhoven en is toegankelijk voor VGCt- en VVGT-leden. Ook niet-leden kunnen zich aanmelden. Meer informatie over de aanmelding en het najaarscongres vindt u op de website van de VGCt.  

Maastricht, 20 oktober 2016