Het flexibele en veelzijdige platform voor blended care

Aanmelden

Over ons

Visie

Visie

Wij geloven dat e-health de kwaliteit en kosteneffectiviteit van zorg vergroot. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en daarom ontwikkelen wij producten en diensten die ondersteunend zijn aan de behandelrelatie, de werkwijze en therapievorm. Wij geloven in persoonlijke aandacht voor onze klanten, zodat wij optimaal kunnen inspelen op actuele behoeften. Wij geloven in samenwerking met experts uit het veld en het continu verbeteren van onze instrumenten op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij geloven in een ambitieuze en betrokken werkomgeving, met ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

 

Achtergrond

Achtergrond

TelePsy is opgericht in 2010 in samenwerking met verschillende huisartsen en GGZ-professionals. In eerste instantie heeft TelePsy zich toegelegd op de ontwikkeling van een internetapplicatie voor triage, diagnostiek en effectmeting. In 2011 werd de applicatie van TelePsy door de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie verkozen tot beste testapplicatie van Nederland, op basis van gebruikersvriendelijkheid, functionaliteit en prijs. De jaren erna werden steeds meer functionaliteiten en content toegevoegd, waaronder psycho-educatie, oefeningen, dagboeken en modules.

Inmiddels wordt het TelePsy Platform ingezet door duizenden zorgaanbieders, variërend van kleine vrijgevestigde praktijken tot grote zorginstellingen. Jaarlijks worden meer dan 150.000 nieuwe cliënten ingevoerd. TelePsy is actief in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Bij de ontwikkeling van onze content werkt TelePsy samen met verschillende experts en universiteiten in binnen en buitenland. TelePsy is NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd.

Werken bij TelePsy

Werken bij TelePsy

TelePsy is een jonge en innovatieve organisatie, volop in ontwikkeling. Ons team bestaat uit gedreven professionals die samen werken aan de ontwikkeling van e-mental health voor zowel de nationale als internationale markt. Onze organisatie kenmerkt zich door zijn platte structuur met korte lijnen en een ambitieuze en gezellige bedrijfscultuur. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Stuur je (open) sollicitatie naar hr@telepsy.nl t.a.v. Elonique in den Bosch. Op dit moment zijn wij op zoek naar een:


Ervaringen van gebruikers

Ervaringen van gebruikers

Anneke de Boer-Scholten

GZ-psycholoog, Addenda

Sinds januari 2016 werk ik (op advies van een collega) met TelePsy. Eerst gebruikte ik alleen het testgedeelte, nu ook de e-health module en ik ben heel erg blij dat ik met TelePsy in zee ben gegaan. Ik vind het heel prettig dat er veel vragenlijsten zijn en dat die bij meerdere afnames met elkaar vergeleken worden. Ik ben heel tevreden over het contact: snelle lijnen en goede uitleg als er een vraag is. Bovendien vinden er regelmatig aanpassingen en uitbreidingen plaats. Ik zou echt iedereen aanraden om met TelePsy in zee te gaan!

Yael Meijer

Klinisch psycholoog, ACFT

Effectief en simpel. Rommen is zo een stuk eenvoudiger. En dat tegen een scherpe prijs. Voor de kleine gebruiker erg prettig.

Helen Lionarons

Klinisch psycholoog, Psychologenpraktijk Lionarons

De TelePsy applicatie maakt mijn werk gemakkelijker, sneller en doeltreffender. De mogelijkheid om tests vanuit het EPD af te nemen is handig en de beschikbare testotheek voldoet in het merendeel van de gevallen. De TeleScreen geeft mij een beeld van de symptomatologie. Ik loop de antwoorden tijdens de intake met de patiënt door en we besluiten samen welke indicaties van toepassing zijn. Ik ben ook heel blij met het 'voorblad' waarop de patiënt de hulpvraag in eigen bewoordingen heeft geformuleerd. De vragen naar vertrouwen, motivatie en inzet zijn een zeer nuttige 'aftrap'.

Roelof Heemstra

GZ-psycholoog, Psychologenpraktijk Statensingel

Voor een adequate psychologische behandeling is een uitgebreide analyse en diagnostiek van de problematiek en klachten een vereiste. Daarvoor biedt TelePsy een waardevolle bijdrage.

Haye bij de Weg

Psychiater, Psychiatrische Praktijk Nijlân

Vanaf januari 2013 maak ik gebruik van het TelePsy platform voor vragenlijsten / testen. Ik ben zeer tevreden over het grote aanbod, het gebruiksvriendelijke platform, dat met enige regelmaat wordt geïnnoveerd. Ook qua kosten is het gebruik van dit platform voor een zelfstandige praktijk gunstig.

Johan Hopmans

Psychiater, Zielhorst

Erg gebruiksvriendelijk en indien toch nodig, een echt hulpvaardige helpdesk.

Thomas Lenz

Psychiater, Praktijk Lenz

TelePsy wordt door mij sinds enige jaren gebruikt in samenhang met mijn EPD. De gebruikersvriendelijkheid is groot en de waarde van testuitslagen, ten behoeve van evaluatie van de behandeling samen met de patiënt, is voor mij in deze periode alleen maar toegenomen. De combinatie van het gemak met de mogelijkheid ook verbeteringen visueel zichtbaar te maken voor patiënt bevordert m.i. ook de werkrelatie en de uiteindelijke resultaten van de behandeling.

Rinske Frima

GZ-psycholoog, Baby Blues Domstad

Het TelePsy Platform is heel prettig in gebruik. Het is intuïtief goed ingericht, waardoor je zonder de handleiding vanzelf alles gemakkelijk kan vinden. Er is een uitgebreide keuze aan zowel vragenlijsten en tests als e-health-toepassingen beschikbaar. Bij vragen of opmerkingen gaan de medewerkers van TelePsy, die goed bereikbaar zijn, direct voor je aan de slag. TelePsy is dus echt een aanrader!

Thom Heijnen

Psychotherapeut, Psychologenpraktijk Heijnen

TelePsy biedt mij de ondersteuning om mijn werkzaamheden als Psychotherapeut verder vorm te geven door middel van de e-health. De vragenlijsten en de toegang ertoe zijn erg drempelverlagend voor patiënten en een absolute tijdsbesparing voor mijn werkzaamheden. 

In de media

In de media