Het flexibele en veelzijdige platform voor blended care

Aanmelden

Over ons

Visie

Visie

Wij geloven dat e-health de kwaliteit en kosteneffectiviteit van zorg vergroot. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en daarom ontwikkelen wij producten en diensten die ondersteunend zijn aan de behandelrelatie, de werkwijze en therapievorm. Wij geloven in persoonlijke aandacht voor onze klanten, zodat wij optimaal kunnen inspelen op actuele behoeften. Wij geloven in samenwerking met experts uit het veld en het continu verbeteren van onze instrumenten op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij geloven in een ambitieuze en betrokken werkomgeving, met ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

 

Achtergrond

Achtergrond

TelePsy is opgericht in 2010 in samenwerking met verschillende huisartsen en GGZ-professionals. In eerste instantie heeft TelePsy zich toegelegd op de ontwikkeling van een internetapplicatie voor triage, diagnostiek en effectmeting. In 2011 werd de applicatie van TelePsy door de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie verkozen tot beste testapplicatie van Nederland, op basis van gebruikersvriendelijkheid, functionaliteit en prijs. De jaren erna werden steeds meer functionaliteiten en content toegevoegd, waaronder psycho-educatie, oefeningen, dagboeken en modules.

Inmiddels wordt het TelePsy Platform ingezet door duizenden zorgaanbieders, variërend van kleine vrijgevestigde praktijken tot grote zorginstellingen. Jaarlijks worden meer dan 200.000 nieuwe cliënten ingevoerd. TelePsy is actief in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Bij de ontwikkeling van onze content werkt TelePsy samen met verschillende experts en universiteiten in binnen en buitenland. TelePsy is NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd.

Werken bij TelePsy

Werken bij TelePsy

TelePsy is een jonge en innovatieve organisatie, volop in ontwikkeling. Ons team bestaat uit gedreven professionals die samen werken aan de ontwikkeling van e-mental health voor zowel de nationale als internationale markt. Onze organisatie kenmerkt zich door zijn platte structuur met korte lijnen en een ambitieuze en gezellige bedrijfscultuur. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Stuur je (open) sollicitatie naar hr@telepsy.nl t.a.v. Elonique in den Bosch. Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

In de media

In de media