Gedreven professionals

Het team van TelePsy bestaat uit enthousiaste ontwikkelaars, zorgverleners en ondersteuners. Ons doel is om met behulp kostenbesparende innovaties een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Over ons

Achtergrond

Achtergrond

TelePsy is opgericht in 2010 in samenwerking met verschillende huisartsen en GGZ-professionals in Nederland. Het doel was om met behulp van digitale instrumenten de zorg beter en efficiënter te maken. In eerste instantie heeft TelePsy zich toegelegd op de ondersteuning van huisartsen en de ontwikkeling van een internetapplicatie voor triage, diagnostiek en effectmeting (ROM) in de GGZ. In 2011 werd de applicatie van TelePsy door de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie verkozen tot beste testapplicatie van Nederland, op basis van gebruikersvriendelijkheid, functionaliteit en prijs. De jaren erna werden steeds meer functionaliteiten en content toegevoegd, zoals een sociale kaart van de GGZ, ZorgMail en verschillende koppelingen met externe systemen. In 2015 werd een start gemaakt met de ontwikkeling van het e-health platform en werden psycho-educatie, oefeningen, dagboeken en zelfhulpmodules aan het aanbod toegevoegd.

Inmiddels wordt het TelePsy Platform ingezet door duizenden zorgaanbieders, variërend van kleine vrijgevestigde praktijken tot grote instellingen. TelePsy is actief binnen de GGZ, huisartsenzorg, paramedische- en medisch specialistische zorg. Bekijk hier een greep uit het klantenbestand. TelePsy is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en is actief in Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

Wij vroegen onze gebruikers om hun ervaringen met het TelePsy Platform te delen. Bekijk hier hun reacties.

Visie

Visie

Wij geloven dat ICT de kwaliteit en kosteneffectiviteit van zorg vergroot. Wij zijn overtuigd van de kracht van de mens en geloven in professionele autonomie. Daarom ontwikkelen wij producten en diensten die ondersteunend zijn aan het behandeltraject, de werkwijze en therapievorm. Het is ons doel om de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren met kwalitatief hoogstaande en kostenbesparende innovaties. Dit willen wij bereiken door persoonlijke aandacht te hebben voor onze klanten, samenwerking te zoeken met experts uit het veld en onze instrumenten continu te verbeteren op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij trekken ambitieuze en betrokken collega's aan en creëren een prettige werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en persoonlijke groei.

Werken bij TelePsy

Werken bij TelePsy

TelePsy is een jonge en innovatieve organisatie, volop in ontwikkeling. Ons team bestaat uit gedreven zorgprofessionals, software ontwikkelaars en ondersteuners. Samen werken wij aan de ontwikkeling van E-mental health voor zowel de nationale als internationale markt. Onze organisatie kenmerkt zich door zijn platte structuur met korte lijnen en een ambitieuze en gezellige bedrijfscultuur. Iedereen is even belangrijk en draagt op zijn of haar manier bij aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij momenteel op zoek naar:

Staat er geen passende vacature bij? Stuur dan een open sollicitatie naar e.indenbosch@telepsy.nl t.a.v. Elonique in den Bosch onder vermelding van de functie die je zoekt en met bijbehorende motivatie en CV.

In de media

In de media

Hieronder treft u artikelen aan die over TelePsy zijn verschenen in de media: