Het flexibele en veelzijdige platform voor blended care

Aanmelden

TelePsy Video's

Webinar Vragenlijsten

Webinar Vragenlijsten

In dit webinar wordt uitleg geven over de werking van het TelePsy Platform, waarbij de focus ligt op het gebruik van vragenlijsten.

Webinar E-health

Webinar E-health

In dit webinar wordt uitleg gegeven over de werking van het TelePsy Platform, waarbij de focus ligt op het gebruik van e-health.

Webinar DSM 5 en TeleScreen 5.0 (deel I)

Webinar DSM 5 en TeleScreen 5.0 (deel I)

Dit webinar neemt u mee in de veranderingen rondom de DSM-5 en maakt u bekend met de fijne kneepjes van de nieuwe TeleScreen 5.0. In de DSM-5 zijn ten opzichte van de DSM-IV TR namelijk diverse wijzigingen doorgevoerd, zoals de toevoeging of verwijdering van classificaties, het samenvoegen of splitsen van classificaties en een verandering in naamgeving van enkele classificaties.

Webinar DSM-5 en TeleScreen 5.0 (deel II)

Webinar DSM-5 en TeleScreen 5.0 (deel II)

Dit webinar neemt u mee in de veranderingen rondom de DSM-5 en maakt u bekend met de fijne kneepjes van de nieuwe TeleScreen 5.0. In dit webinar nemen wij u mee in de veranderingen rondom de somatisch-symptoomstoornis en verwante stoornissen, voedings- en eetstoornissen en de neurobiologische ontwikkelingsstoornissen uit de DSM-5. Daarnaast zullen wij nog dieper ingaan op het gebruik van de TeleScreen 5.0.

Webinar DSM-5 en TeleScreen 5.0 (deel III)

Webinar DSM 5 en TeleScreen 5.0 (deel III)

Dit webinar neemt u mee in de veranderingen rondom de DSM-5 en maakt u bekend met de fijne kneepjes van de nieuwe TeleScreen 5.0. Het tweede vervolgwebinar neemt u mee in de veranderingen rondom de disruptieve, impulsbeheersings- en andere gedragsstoornissen, middelgerelateerde en verslavingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen in de DSM-5. Daarnaast zullen wij nog dieper ingaan op het verwijsmodel achter de TeleScreen 5.0.

Webinar mirro Modules

Webinar mirro Modules

In dit webinar wordt uitleg gegeven over de werking van de mirro zelfhulp modules. Via het TelePsy Platform hebben gebruikers de keuze uit 17 modules voor uiteenlopende klachten.

Instructievideo Paniek Module

Instructievideo Paniek Module

In deze instructievideo voor professionals geeft prof. dr. Koen Schreurs uitleg over de inhoud en het gebruik van de Paniek Module van TelePsy.

Instructievideo depressie module

Instructievideo Depressie Module

In deze instructievideo voor professionals geeft Helen Lionarons uitleg over de inhoud en het gebruik van de Depressie Module van TelePsy.

Wat is digitale zorg?

Wat is digitale zorg?

In deze video geeft expert Jorne Grolleman uitleg over e-mental health. Wat is digitale zorg en hoe kan digitale zorg de behandeling van patiënten verbeteren?

Promotievideo TelePsy Platform

Promotievideo TelePsy Platform

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact. Daarom ontwikkelen wij digitale hulpmiddelen die ondersteunend zijn aan de behandeling en het cliëntcontact versterken. Wij bieden een uitgebreide testotheek voor diagnostiek en effectmeting. Voor de behandeling bieden wij talrijke educatievideo’s en -teksten, oefeningen, dagboeken en modules.

TelePsy Triage in 2 minuten

TelePsy Triage in 2 minuten

De TeleScreen is gericht op de screening van patiënten met een GGZ-hulpvraag. Het instrument is gebaseerd op de DSM-5 en screent op de belangrijkste psychiatrische aandoeningen en andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn. De TeleScreen kan worden ingezet bij het triëren van casuïstiek met enkelvoudige problematiek, maar ook bij vermoedens van complexe pathologie of onderliggende persoonlijkheidsproblematiek.

TelePsy Filmstudio - Part I

TelePsy Filmstudio - Part I

Tijdens het VGCt najaarscongres op 9 november en de E-Health Convention op 14 november 2017 vroeg TelePsy aan bezoekers om hun mening te geven over een aantal prikkelende stellingen. Bekijk hoe professionals aankijken tegen e-mental health. (part I)

TelePsy Filmstudio - Part II

TelePsy Filmstudio - Part II

Tijdens het VGCt najaarscongres op 9 november en de E-Health Convention op 14 november 2017 vroeg TelePsy aan bezoekers om hun mening te geven over een aantal prikkelende stellingen. Bekijk hoe professionals aankijken tegen e-mental health. (part II)

Eigen video's ontwikkelen met TelePsy

Eigen video's ontwikkelen met TelePsy

Wilt u gebruik maken van eigen video's, waarin u uitleg geeft over uw organisatie, behandelaanbod en/of werkwijze? Wilt u eigen psycho-educatie-video's gebruiken binnen de behandeling? TelePsy kan organisaties ondersteunen bij het ontwikkelen van eigen videomateriaal, van het script tot het filmen en editen. Wij werken samen met professionele cameramensen, regisseurs en producers, met relevante ervaring binnen de zorgsector. Hierdoor zijn we in staat om samen met de zorgaanbieder te kijken naar de boodschap en de vorm.